Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، مجید باقری در نشست خبری این گروه خودروسازی در رابطه با درصد عدم تکمیل‌وجه مشتریان قطعی منتخب در طرح پیش‌فروش یکساله و به دنبال آن جایگزین شدن منتخبان از لیست ذخیره و همچنین مهلت واریز مشتریان جایگزین شده از لیست رزروی‌ها، گفت: همانطور که اعلام شد، یک میلیون نفر  ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۰ هزار نفر قطعی منتخب قرعه‌کشی بودند و ۱۰ درصد هم ظرفیت رزرو در نظر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما نکته جالب اینجاست که علیرغم این حجم استقبال و ثبت‌نام، ۸۰ درصد اقدام به تکمیل‌وجه کردند. ضمن اینکه مهلت اولیه واریز یکبار دیگر با توجه به تعطیلات رسمی هفته گذشته و مشکلات بانکی تمدید شد اما آن ۲۰ درصد یا وجه لازم را نداشتند یا به هر دلیل دیگر نتواستند مبلغ علی‌الحساب را واریز کنند؛ لذا مشتریان ذخیره جایگزین شدند و به آن‌ها برای واریز وجه اطلاع‌رسانی شده است. این مشتریان از  صبح دیروز(دوشنبه) به مدت ۷۲ ساعت فرصت واریز مبلغ علی‌الحساب دارند.

در باب محصولات جدید سایپا

قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا همچنین با بیان اینکه محصول شاهین، گرید ۳ استانداردهای اروپا را کسب کرده و امکان فروش در بازارهای اروپایی را دارد، علاوه بر این آپشن های روز دنیا در این محصول نصب شده است، گفت: شاهین قطعا از دی ماه ۱۳۹۹ به بازار عرضه خواهد شد اما تلاش ما بر این است که زودتر از موعد خودرو را به مشتریان تحویل دهیم. این را هم باید بگوییم که برخلاف برخی اظهارات، خودروی شاهین تولید داخل و با همت مهندسان ایرانی ساخته شده است.

وی ادامه داد: پس از آن کراس اوور شاهین نیز در سال آینده و سپس نمونه‌های گیربکس اتوماتیک آن، همچنین دو مورد خودروی فیس لیفت ساینا اس و کوییک اس در برنامه‌های سایپا خواهد بود. سایپا تمرکز خود را همچنان بر تولید ساینا، کوییک، شاهین و کراس اوور شاهین خواهد گذاشت. در مورد تیبا نیز عیرغم اینکه قرار نیست فیس‌لیفت داشته باشد اما به این زودی‌ها هم از  چرخه تولید خارج نخواهد شود.

باقری در رابطه با واگذاری امتیاز  خودروهای پیش‌فروش شده در نمایندگی‌ها و نمایشگاه، تصریح کرد: نمایندگی‌های سایپا به هیچ عنوان امتیاز خودروهای طرح پیش‌فروش شده را نمی‌فروشند؛ حتی دیده شده با توجه به اینکه ۲۰ درصد مشتریان منتخب وجه خودروهای خود را واریز نکردند، بعضا برخی از این مشتریان خواهان فروش حواله‌های خود به  نمایندگی‌ها بوده‌اند اما نمایندگی‌ها از قبول این درخواست‌ها پرهیز کرده‌اند. ما نیز با بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم از عدم تخلف نمایندگی‌ها اطمینان داریم.

وی افزود: در حقیقت  فروش حواله به هر شکل ممنوع است و با افراد خاطی برخورد جدی خواهد شد. در این میان‌ پلیس راهنمایی و رانندگی هم اعلام کرده است که خودروها بعد از تحویل به مشتری رصد خواهند شد تا این اطمینان حاصل شود که خودرو به مشتری واقعی تحویل داده شده باشد.   البته که هدف از در رهن ماندن خودروهای طرح پیش‌فروش به مدت یکسال نیز همین جلوگیری از فروش قولنامه‌ای و حذف دلالی‌ها بوده است.

فروش به روش قرعه‌کشی کارشناسی شده بود؛ اما مکانیزم‌های جدید هم به‌کار خواهیم گرفت

این مقام مسئول در سایپا، در رابطه با روند قرعه کشی برای فروش خودروها، اظهار کرد: با وجود انتقادات مطرح شده، فروش خودرو به صورت قرعه‌کشی، کارشناسی و در قالب سیاست کمیته خودرو بوده است. در اجرای طرح‌های فروش فوری خودروسازان مشکلاتی همچون استفاده از ربات و سرعت اینترنت مشتریان، ثبت‌نام برخی افراد از خارج از کشور و... وجود داشت، بنابراین مکانیسم قرعه‌کشی به منظور برقراری عدالت هرچه بیشتر طراحی شد. ما نیز  قبول داریم که ایراداتی به این شیوه وارد بوده است؛ لذا درصدد هستیم تا مشکلات را رفع و از این پس خودروها را با مکانیزم‌های جدید به مصرف‌کنندگان واقعی عرضه کنیم. با این وجود اگر شیوه بهتری برای توزیع عادلانه خودرو پیشنهاد شود، استقبال خواهیم کرد.

باقری درباره فرمول قیمت‌گذاری تعریف شده از سوی شورای رقابت با وجود زیاندهی بیشتر خودروسازان با این فرمول، تصریح کرد: ما به عنوان یک خودروساز  انتظار داریم تا قیمت‌گذاری به صورت منصفانه انجام شود. شورای رقابت بر اساس تورم بخشی و پارامترهای اقتصادی نسبت به تعیین قیمت اقدام می‌کند که ما نیز تابع این فرمول هستیم. در حال حاضر  به دلایل مختلف سایپا و  ایران‌خودرو زیان انباشته بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومانی دارند. مدیریت هر دو شرکت در انتهای سال گذشته با برگزاری مجمع تجدید ارزیابی به‌دنبال اخذ تسهیلات از شبکه بانکی بودند تا بدهی‌ها به زنجیره تامین کاهش یابد اما همچنان مشکلات جدی در این زمینه وجود دارد.

قائم مقام مدیرعامل سایپا در امور فروش با بیان این که با ارائه اطلاعات شفاف و دقیق صورت‌های مالی به شورای رقابت، گفت: برآوردها را مشخص کرده‌ایم و امیدواریم این شورا نیز کمک کند تا زیان بیشتری نداشته باشیم. البته که چشم انداز قیمت‌گذاری در صنعت خودرو روشن پیش‌بینی می‌شود. همچنین با بهبود نظام قیمت‌گذاری و در نظر گرفتن واقعیت‌ صورت‌های مالی خودروسازان، شکاف کاذب موجود بین قیمت‌های کارخانه و بازار و در نتیجه التهابات بازار خودرو کاهش خواهد یافت.

 وی در پایان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۰ هزار خودرو به دلیل نقص دو قطعه تجاری‌سازی نشده‌اند، اعلام کرد:  پیگیر تامین قطعات هستیم تا بتوانیم خودروها را به دست مردم برسانیم.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: سايپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۹۳۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در بازار خودرو امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ قیمت محصولات داخلی و مونتاژی نسبت به روز گذشته افزایشی است اما محصولات مدیران خودرو تغییر زیادی ندارد.

کوییک اتوماتیک از هاچ‌بک‌های دنده اتومات اقتصادی شرکت سایپا امروز ۱۵ میلیون تومان گران‌تر شده و به ۵۳۹ میلیون تومان رسیده است.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده‌بالای سایپا نیز با رشد قیمت ۱۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی و قیمت ۷۶۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

سمند سورن پلاس رکورددار افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که نسبت به روز گذشته ۳۲ میلیون تومان گران‌تر شده و به ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

تارا دنده‌ای V1 یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز ۲۱ میلیون تومان رشد یافته و با ۸۵۴ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۱ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۵۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۲ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۲۵ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۶ میلیون تومان، پژو پارس ۶۶۶ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۷۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۶۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۱۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۰ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۸ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۰ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۰ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۸ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۵ میلیون تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۵ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

قیمت خودروهای مونتاژی نیز به جز محصولات مدیران خودرو، افزایشی است.

جک J4 آپشنال یکی از معدود محصولات مونتاژی است که تغییر قیمت ندارد و با نرخ ۸۴۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

ام‌وی‌ام X55 Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو نیز بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با یک میلیارد و ۶۱۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ پنج نفره که محصول جدید بهمن موتور به شمار می‌رود، تنها در یک روز توانسته ۳۵ میلیون تومان گران‌تر شود و به کانال دو میلیارد و ۴۹۵ میلیون تومان معامله برسد.

هونگچی H5 یکی از محصولات وارداتی و لوکس گروه بهمن نیز نسبت به روز گذشته ۹۰ میلیون تومان افزایش قیمت دارد و به پنج میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان رسیده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۹۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۰ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۸۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۸۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748268

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خودرو‌های سایپا امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • بازدید ابدالی از «مرکز ارتباط با مشتریان» بانک سینا
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ کف قیمت خودرو در بازار
  • آغاز فروش فوق العاده و پیش فروش محصولات سایپا
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • غافلگیری سایپا برای متقاضیان این خودرو